Skip to content

Hvordan du vælger den bedste bryllupsfotograf

June 2, 2012

Valg af bryllupsfotografer

Når tiden er inde til at vælge en professionel bryllupsfotograf for din særlige dag, er der forskellige elementer til at overveje, som væsentligt vil påvirke resultatet. Hvordan kan du være sikker på, hvilken bryllupsfotograf er den rigtige for dig? Du kan forskning online, besøge Brudesuite viser, læse lokale telefonbøger eller gå med anbefalinger af venner. Den vigtigste udfordring er at bedre uddanne dig selv til at træffe en forsvarlig beslutning.
valg af bryllupsfotograf

1: Fotograf legitimationsoplysninger

En af de første kvalifikationer, som en brud bør overveje at forske om deres potentielle bryllup fotograf er deres legitimationsoplysninger. Har de været kvalificeret og afskærmet af en organisation? Har de været hædret af deres jævnaldrende, hold awards, eller certifikater? Har de investeret i reklamer og industri standard årlige medlemskab anmeldelser? Nedenfor er en liste over vigtige organisationer, der kunne give oprindelige baggrund legitimationsoplysninger for din søgning kandidater:

WPD (bryllup fotografering bibliotek)

Kategori: Forbruger baseret bryllup fotografering centreret organisation
Hvis du har snuble på min artikel via din online søgning, har du nået WPD (bryllup fotografering bibliotek); online organiseringen dedikeret til nuværende kvalitet bryllup fotograf programoversigter til forbrugerne. En fuld screening og kvalificering proces er iværksat før en kandidat er accepteret i mappen. En anden afvigelse fra normen er WPDS fotograf notering Ranking-politik ved fastlæggelse af, hvordan fotograf programoversigter er placeret.
Fotografer med højere kvalitet porteføljer, professionel biografier og illustrerer en mere personlig tilgang vil være placeret øverst. Ledsaget af fotografering service tilbydes, rejse tilgængelighed, dækning og starter Pakkepris, WPD giver et fantastisk udgangspunkt at indsnævre din tidlige kandidater.

Elproducenterne (professionelle fotografer)

Kategori: Non-profit organisation professionel fotografering
Etableret for over 100 år siden, er PPA den førende certificering kilde for professionelle fotografer i alle specialiteter. PPA kan prale af over 18.000 medlemmer i 64 lande, om kravet til verdens største non-profit organisation for fotografer. PPA støtter fotografer, der har demonstreret store fotografiske viden og færdigheder, som med held færdiggøre certificeringsprogrammet Elproducenterne.
Elproducenterne certificeringsprogrammet er et forsøg på at hjælpe forbrugerne med at vælge den bedste fotograf, der er muligt. For at opnå PPA certificering, skal en fotograf underkastes en række tests. Fotografen må først passere en omfattende skriftlig eksamen. Desuden skal de forelægge deres fotografier til to paneler af dommere. De indsendte billeder er gennemgået og godkendt af dommerne at forsikre om, at deres viden og færdigheder er tilsvarende. Elproducenterne certificerede fagfolk skal også fortsat udvise deres ekspertise for at bevare deres status som certificeret gennem løbende uddannelse og indsendelse af kvalitet billeder.
Hvert femte år certificeret en PPA fotograf skal forny deres certificering. Mindre end tre procent af alle fotografer i USA holde aktuelle certificering gennem PPA.

WPPI’EN (bryllup & portræt fotografer International)

Kategori: Brancheorganisation fotografering
WPPI’EN (bryllup & portræt fotografer internationale) er en organisation med fokus på bryllup og portræt fotografering. I modsætning til PPA går medlemmer ikke gennem et certificeringsprogram. WPPI’EN er en nyttig ressource, yde bistand til deres daglige forretningsaktiviteter fotografer. WPPI’EN giver sine medlemmer fordele fra forskellige tjenesteydere, som forsikring pakker, genoprettelse af data, leasing af udstyr osv.
WPI indeholder også en online fotograf søgning for at udvide værdien af forbrugeren besøgende.

WPJA (bryllup fotojournalist Association)

Kategori: Faglige bryllup Photojournalism centreret organisation
I WPJA fokuserer udelukkende til bryllup fotografi, med stærk vægt på typografien photojournalism indfange billeder. For at et bryllup fotograf tiltræde WPJA (grupper/studios er ikke tilladt at tiltræde, kun enkelte fotografer er tilladt at anvende) Ansøgeren skal opfylde en række retningslinjer, herunder: en professionel hjemmeside, bryllup portefølje osv.
Medlemskab godkendelse er baseret på forskellige faktorer, herunder: tekniske og kreative evner, webstedet præsentation og billedkvalitet.
Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: