Skip to content

Det kan være svært at din bryllupsfotograf

October 11, 2012

Bryllupsfotografens gallerier fortæller det hele

Jeg har søgt på bryllupsfotograf gallerier omkring vinter bryllupper, og det har fået mig til bryllup-stemning. Som held ville have det, har vi fået bryllup eksperter her på siden, der har skrevet nogle fantastiske artikler om bryllupsfotografering. Nu kan jeg få mit bryllup rettelse og lære noget nyt på samme tid.

Lad os lære at finde vores bryllupsfotografering stil.

Hvis du vælger din bryllupsfotograf er mere end at finde en person, der kan tage smukke billeder. Det handler om partnerskab med en person, der kan indfange historien om begivenheden uforglemmelige liv. At kende grundlæggende bryllup fotografering vil hjælpe dig med at søge efter, interview og vælge den rigtige fotograf for dig. Her er et par ting du bør vide inden du starter:
Hvilken stil vil du – fotojournalistisk eller traditionelt? Du vil se disse termer en masse, og de har en enorm indvirkning på hvordan dine billeder ser ud.
Fotojournalistisk: Fokus er på handling og spontanitet. Denne stil er blevet stadig mere populært i sidste 10 år, og giver bryllupper en visuel ægthed ved at erobre aktivitet, som det sker.
Traditionel: Det er præcis som det lyde-posed, formelle portrætter. Foruddefinerede øjeblikke under brylluppet er fotograferet for at sikre essensen af dagen er taget til fange.
bryllupsfotografer
Kombinationer: Mange bryllupsfotografer tilbyder nu en blanding af stilarter, herunder photojournalism, afslappet traditionelle, høj mode og kunst.

Bryllupsfotograf Historie

Du startede fortælle dit bryllup historie når du drømte om sit tema, farver og indstilling. Tage denne idé med dig, når du udforsker online fotogallerier og bryllup fotograf websteder. Kombinere det med de idéer, som du får fra brylluppet blade til at danne en visuel collage.
At kunne beskrive hvad dit bryllup skal være – og hvad det betyder at du-er det vigtigste du kan tilføre samtaler med potentielle bryllupsfotografer.
Når du har en god fornemmelse af hvordan du ønsker dine fotos til at se, siden gennem albums fra tidligere bryllupper ved hver enkelt bryllupsfotograf for at sikre de skyde den måde, de siger, de gør – og måde du ønsker, at de! Sørg for, at du kigger på billeder fra fotografer, der faktisk vil skyde dit bryllup, hvis den virksomhed du interview har mere end én bryllupsfotograf.
Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: