Skip to content

Find din bryllupsfotograf

January 20, 2013

Smil!

Når du vælger din bryllupsfotograf skal du har en vis viden om hvad du skal se og bede om. Men før du selv begynder at interviewe potentialer, sætte sig ned med din forlovede og tale om hvad der er vigtigt for begge du. Fastslå, om du vil sorte og hvide, farve eller begge. Derefter regne ud hvis oprigtige skud er mere din smag end portrætter, eller omvendt. Måske vil du en blanding af begge dele. Alt dette fører til den fotografi, du vil udkig. Der er tre hovedtyper af bryllupsfotografering stilarter: fotojournalistisk/dokumentar, traditionelle/klassisk og kunst.

Så, hvad det betyder? Kort sagt, lad os nedbryde dem denne måde-

fotojournalistisk/dokumentarisk bryllupsfotograf: typisk arbejde i sort / hvid og dokumentere dag, som det udfolder sig, for at fortælle en historie.

Traditionelt/klassisk bryllupsfotograf: typisk arbejder i farve og sort / hvid og koncentrere sig om milepæle bryllupsdag og opsætning af portrætter (koncentrerer sig om ting som første dans, kage snit, buket bruden osv).

Kunstnerisk bryllupsfotograf: arbejder typisk i sort-hvid. Dette er mere af en kunstnerisk tilgang og fremstiller dramatiske billeder af en bestemt type. Denne type af fotograf er godt at have desuden en med stil, der svarer til photojurnalism og traditionelle/klassiske teknikker.

Når du ser på en bryllupsfotografs billedstil, Kontroller at bemærke hvor mange portræt, tabel/detaljeret og oprigtige skud, de har i deres portefølje, dette vil hjælpe dig bestemme deres teknik og give dig en idé om hvordan de har skudt tidligere bryllupper.

En anden stor aspekt af at vælge fotografen er prisen mærkat. Før panik på omkostningerne, indse, at normale for fotografering/bandmedlemmer at være ca. 10 procent af dit bryllup budget. Men med det sagt, sikre, at den pakke, der følger med prisen er hvad du ønsker. Stille spørgsmål om hvorvidt der omfatter digital eller oprindelsesbeviser, der er film, et fotoalbum, og tid nok til at dække alt ønskede fotograferet.

bryllupsfotograf

Læs mere om bryllupsfotografer

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: